BoConcept

Private Apartment, Hong Kong
The inspiration behind the design is to create a fresh and playful home sanctuary by using hues of green as the main color scheme which contrasts from Hong Kong’s ‘concrete jungle’. Due to the recent global pandemic, we wanted to create something which can associate with the vitality of nature and healthy living. Partition walls between the living room and bedroom are divided by a stoned tv wall and louver partitions for maximum visibility and natural sunlight penetrating the interior space. The design style is rather minimalistic and material textures on walls are kept subtle in this design as we wanted to emphasize the organic elements in the interior space such as the lotus flower patterned walnut floor and the contrasting velvet green loose furniture from BoConcept.
Nature:
Residential
Clients:
Location:
Hong Kong
Area:
Year of completion:

Other Projects